Skip to main content

Behandlingsansvarlig
Daglig leder hos Skog og Hage har det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger, med mindre annet er spesifisert.

Formål
Vi henter inn personinformasjon for å kunne fakturere våre kunder, generell kundebehandling og oppfølging. Personinformasjon vi henter inn når et kundeforhold opprettes er navn, adresse og telefonnummer. Denne informasjonen oppgis av kunden selv, eller hentes inn via oppslagsverk, og er nødvendig for oppstart av kundeforholdet.

Oppbevaring
Opplysningene som registreres arkiveres i papirform. Utover dette benytter vi oss av regnskapsbyrå, samt regnskapssystemer for fakturering.

Vår nettside

Google Analytics

For å kunne forbedre vår nettside samt drive målrettet markedsføring benytter vi oss av analyseverktøy Google Analytics. Dette verktøyet samler inn avidentifisert informasjon om besøkende på vår nettside. Det vil si at informasjonen ikke kan spores til en enkeltperson. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Les mer om hvordan Google Analytics samler inn og behandler data her. Lurer du på hvordan Google Analytics hjelper oss med målrettet markedsføring kan du lese mer her.

Om det er ønskelig kan du velge bort bruk av informasjonskapsler i din nettlesers innstillinger. Les mer om dette her.

Kontaktskjema
Ved innsendelse av kontaktskjema må navn, epost og telefonnummer oppgis for at vi skal kunne selektere samt besvare henvendelsen.

Informasjonen som oppgis blir kun benyttet for å besvare henvendelsen.

Informasjonen vi henter inn utleveres ikke til andre aktører.

Kontaktinformasjon
Eidsvoll Skog & Hage AS
Flaenbakken 1
2070 Råholt,
post@skoghage.no
+47 63 96 70 50